Kaip išsikepti rudeninį obuolių pyragą?

Jums prireiks:

1 stiklinės cukraus

1 stiklinės avižinių dribsnių (greitai paruošiamų)

1 stiklinės miltų

6 didelių obuolių

1 su kaupu šaukštelio cinamono

180g sviesto

 

kepimo skardos (20X30)

kepimo popieriaus

trintuvės

indo biriems produktams sumaišyti

 

Obuolius nuplauti ir nulupti, sutarkuoti. Birius produktus (miltus, avižinius dribsnius, cukrų) sudėti į indą ir išmaišyti. Padalyti į 2 dalis. Vieną dalį suberti į kepimo skardą. Dėti sutarkuotus obuolius. Apibarstyti cinamonu. Užberti likusią dalį (miltų, avižinių dribsnių ir cukraus). Viršų padengti supjaustytu sviestu.

 

Kepti  40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.